Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
➨ Επισκέψεις ➨ Πρόγραμμα Μαθαίνουμε Παρέα Μέλι: Μια γλυκιά εμπειρία! Honey: A sweet experience!
Κατηγορίες αναρτήσεων
➢eTwinning (16)
➢Αγγλικά (5)
➢Ανακοινώσεις (77)
➢Γιορτές (43)
➢Διαγωνισμοί (4)
➢Δραστηριότητες (42)
➢Εκπαιδευτικό υλικό Τάξης Α (2)
➢Εκπαιδευτικό υλικό Τάξης Β (1)
➢Εκπαιδευτικό υλικό Τάξης Γ (1)
➢Εκπαιδευτικό υλικό Τάξης Δ (1)
➢Εκπαιδευτικό υλικό Τάξης ΣΤ (3)
➢Επισκέψεις (19)
➢Ημερολόγιο σχολικού έτους(photo/video) (7)
➢Σύλλογος γονέων (13)
➢Σχολική εφημερίδα (1)
➢Αγγλικά (5)
➢Ανακοινώσεις (77)
➢Γιορτές (43)
➢Διαγωνισμοί (4)
➢Δραστηριότητες (42)
➢Εκπαιδευτικό υλικό Τάξης Α (2)
➢Εκπαιδευτικό υλικό Τάξης Β (1)
➢Εκπαιδευτικό υλικό Τάξης Γ (1)
➢Εκπαιδευτικό υλικό Τάξης Δ (1)
➢Εκπαιδευτικό υλικό Τάξης ΣΤ (3)
➢Επισκέψεις (19)
➢Ημερολόγιο σχολικού έτους(photo/video) (7)
➢Σύλλογος γονέων (13)
➢Σχολική εφημερίδα (1)
Πρόγραμμα Μαθαίνουμε Παρέα Μέλι: Μια γλυκιά εμπειρία! Honey: A sweet experience!
Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014, 11:28 | Επισκέψεις | Συντάκτης: Δημοτικό Μούδρου
Η παραπάνω εκπαιδευτική δραστηριότητα πραγματοποιείται με την χρηματοδότηση του Κοινοφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Λάτση.
Οι μαθητές της Γ΄τάξης του σχολείου στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος επισκέφθηκαν το χώρο εξαγωγής μελιού του κ. Ευστράτιου Σακαλή στο Μούδρο. Εκεί είχαν την ευκαιρία να δούν μελιτοεξαγωγείς και να δουν και να ακούσουν με λεπτομέρειες για το πώς αφαιρείται το μέλι από τις κηρήθρες και πώς αυτό κατόπιν συσκευάζεται. Επιπλέον, είδαν πώς είναι το φυσικό κερί και έμαθαν για τα στάδια τις επεξεργασίας του. Τέλος,η εμπειρία των μαθητών έκλεισε με γλυκές κουταλιές θυμαρίσιου μελιού.
Οι μαθητές της Γ΄τάξης του σχολείου στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος επισκέφθηκαν το χώρο εξαγωγής μελιού του κ. Ευστράτιου Σακαλή στο Μούδρο. Εκεί είχαν την ευκαιρία να δούν μελιτοεξαγωγείς και να δουν και να ακούσουν με λεπτομέρειες για το πώς αφαιρείται το μέλι από τις κηρήθρες και πώς αυτό κατόπιν συσκευάζεται. Επιπλέον, είδαν πώς είναι το φυσικό κερί και έμαθαν για τα στάδια τις επεξεργασίας του. Τέλος,η εμπειρία των μαθητών έκλεισε με γλυκές κουταλιές θυμαρίσιου μελιού.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ε. Σακαλή για τη ξενάγηση.
Προσθέστε το σχόλιό σας: